Jak udělat podzimní obrázek

obraz z podzimní dekoracePřestože se zdá, že dekorativní obrazy jsou složité na výrobu, opak je pravdou. Stačí k tomu rámeček, dekorační předměty, lepidlo nebo tavicí pistole. Práce na obrázku nebude trvat dlouho počítejte ale s průběžným schnutím lepidla, které vás trochu zdrží.

Rámeček zakoupíte prakticky v jakýchkoliv domácích potřebách. Rozměry volíme podle toho kam budeme rámeček umisťovat a barvy pro podzimní obrázek by neměly být nějak křiklavé, spíš v odstínech hnědé, nebo zelené. Rámečky by také neměly být zcela hranaté, ale tady už záleží na vkusu toho, kdo bude dekoraci vyrábět.

První umístíme do rámečku nějaké pozadí. Může to být opět pytlovina, vyskládané klacíky, zmačkaná látka a podobně. Použít lze i krepový papír v odpovídající barvě, mějte na paměti že se jedná pouze o pozadí. Přilepíme lepidlem. Poté vybereme nejrůznější kusy sušených plodů, hub, nebo listí, či květů a naaranžujeme dle libosti. Hezky vypadají třeba obrázky, které nemají všechny dekorace nalepené ve spodní části rámečku, ale vystupují třeba z protilehlých rohů a podobně.

Opět tuto dekoraci přilepíme a už můžeme věšet na stěnu, nebo na dveře, případně jen postavit na stůl na stojánek. A zkusit můžete také vyrobit podzimní vázu.

Bookmark the permalink.
Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments